Rektörümüz Karacoşkun, Muhammed Bedevi Öğrenci Yurdu’ndaki Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, “Gençlik Haftası” etkinlikleri kapsamında Muhammed Bedevi Öğrenci Yurdu’ndaki öğrencilerle bir araya gelerek öğrencilerin sorularını yanıtladı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın anlam ve önemine değinen Rektörümüz Karacoşkun, geleceğimiz için gençlerimizin en önemli dayanağımız olduğunu; onlara inandıklarını; bu vesileyle de gençlerin eğitimlerinde bu sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini ifade etti.

Rektörümüz Karacoşkun, öğrencilere eğitim hayatlarında başarılı olabilmeleri için kendi tecrübelerinden de yola çıkarak tavsiyeler verdi. Kariyer basamaklarını tırmanabilmek için öncelikle derslerine yoğunlaşmaları; iletişim ve yabancı dil becerilerini arttırmaya çalışmaları gerektiğini vurguladı. Emek verilmeden, çalışılmadan başarılı olunamayacağının altını çizdi.