Üniversitemizde “Manevi Danışmanlık ve Rehberlik- Mevcut Durum/Sorunlar/Yol Haritası” Başlıklı Çalıştay Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Abdullah Enverî Kütüphane ve Kongre Merkezi’nde, iki gün süren “Manevi Danışmanlık ve Rehberlik- Mevcut Durum/Sorunlar/Yol Haritası” başlıklı çalıştay gerçekleştirildi.

Müzik dinletisi, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından başlayan çalıştayın takdim konuşmasını Prof. Dr. Nurullah Altaş gerçekleştirirken açılış konuşması Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun tarafından yapıldı. Rektörümüz Karacoşkun, Manevi Danışmanlık ve Rehberlik konusunun tarihçesi ve bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi ve yaptığı çalışmalardan yola çıkarak konuya açıklık getirdi. Rektörümüz Karacoşkun’un konuşmalarının ardından Doç. Dr. Gülüşan Göcen sunum yaptı.

Çalıştayın birinci gününde Manevi Danışmanlık Eğitim Programları değerlendirildi. İkinci gün ise açık değerlendirme oturumu yapıldı. Çalıştay, Kilis gezisinin ardından sona erdi.

Çalıştayın Sonuç Bildirgesi İçin TIKLAYIN